Planning

Dec 2017: start promotie en website online!

Feb 2018: Indienen bouwvergunning

23 juni 2018: Start verkoop

2 juli 2018, 18.00 uur: Sluiting mogelijkheid inschrijven

1e kwartaal 2019: Start bouw

Verkoop WestRijck gestart!

Afgelopen zaterdag vond de verkoopmanifestatie plaats in het mooie Winekitchen at Sea in Amstelveen. Het was gezellig druk met geinteresseerden die de verkoopdocumentatie kwamen ophalen of vragen hadden voor het verkoopteam. Inschrijven voor WestRijck kan door het inschrijfformulier in te leveren bij Lunshof Makelaardij. Uw inschrijving moet uiterlijk maandag 2 juli, 18.00 uur binnen zijn.

Start verkoop

De verkoopmanifestatie van WestRijck Amstelveen vindt plaats op zaterdag 23 juni!  We ontvangen u graag bij The Winekitchen at Sea, Ouderkerkerlaan 2 te Amstelveen van 11.00 uur tot 14.00 uur. Kijk hier voor meer informatie.

Wonen in een kindvriendelijke buurt

WestRijck is zeer kindvriendelijk. Zo zit er een basisschool om de hoek en een kinderopvang op slechts 7 minuten fietsen.

Website WestRijck online. Schrijf u nu in als geïnteresseerde.

Vol trots presenteren we u 28 nieuwe woningen in Westwijk, Amstelveen. De woningen zijn opgedeeld in twee fases en bestaan uit rijwoningen, 2-onder-een-kap woningen en een vrijstaande woning. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf u dan in als geinteresseerde!

Eerste schetsen

De eerste schetsen van WestRijck krijgen vorm en worden uitgewerkt tot prachtige woningen. Houd deze website in de gaten voor nieuws over dit project.

Deze website maakt gebruik van cookies om na te gaan hoe deze wordt gebruikt.